Pravna obavijest

Pravna obavijest / Uvjeti u skladu sa člankom 21 ZTD-a (Zakona o trgovačkim društvima)

wpd windmanager Croatia d.o.o. za usluge
Dr. Ante Starčevića 45
22000 Dubrovnik

Tel.: +385 (0)20 – 301041
Email: windmanager(at)wpd.hr

Porezni broj: 51082367764
PDV id.br.: HR 51082367764
Registracija: Trgovački sud u Dubrovniku, MBS 060275645, Tt-11/3304-3, upisan dana 25.10.2011.
Temeljni kapital od 20.000 kn uplaćen u cijelosti
Član uprave: Marijana Baričević
IBAN: HR8123600001102243571, Zagrebačka banka d.d., Zagreb

Član društva za upravljanje: wpd windmanager GmbH & Co.KG

Odgovornost za sadržaj u smislu zakona o tisku: Marijana Baričević

Webdesign: s1-media GbR (www.s1-media.de),izrađen s CMS-System WordPress-om

Fotografija: wpd windmanager

Izjava o odricanju odgovornosti: Kao dobavljač sadržaja, wpd windmanager Croatia d.o.o. odgovoran je za vlastite sadržaje koji čini dostupnim za upotrebu u skladu s općim zakonima.

Treba razlikovati vlastiti sadržaj od unakrsnih referenci („poveznica“) na sadržaje koje pružaju drugi pružatelji usluga.
Ovaj sadržaj trećih strana ne potječe od wpd windmanager Croatia d.o.o. i wpd windmanager Croatia d.o.o. nema mogućnost utjecaja na sadržaj web stranica trećih strana. Sadržaji vanjskih stranica na koje wpd windmanager Croatia d.o.o. upozorava pomoću poveznica, ne odražava njegovo mišljenje, već su samo namijenjeni pružanju informacija i trenutnom kontekstu.
wpd windmanager Croatia d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj treće strane na koji se samo poziva u gore navedenom smislu. Odgovornost je isključivo na pružatelju sadržaja.
Pravni podaci: wpd windmanager Croatia d.o.o. se trudi ažurirati informacije na svojim web stranicama i neprekidno proširivati ponuđene usluge. Ne može se preuzeti odgovornost ili jamstvo za aktualnost, ispravnost i cjelovitost podataka.

Politika privatnosti

Politika privatnosti za korištenje Google Analytics

Ova web stranica koristi funkcije usluge web analitike Google Analytics. Pružatelj je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SAD.
Google Analytics koristi takozvane “kolačiće”. Ovo su tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu i omogućuju analizu vašeg korištenja web stranice. Informacije koje kolačić generira o vašem korištenju web stranice biti će općenito prenesene na Google i pohranjene od strane Google-a na poslužitelje u Sjedinjenim Državama.

U slučaju da se na ovoj web stranici aktivira anonimizacija IP adrese, Google će unaprijed skratiti vašu IP adresu unutar država članica Europske unije ili u drugim državama potpisnicama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima puna IP adresa biti će poslana na Googleov poslužitelj u SAD-u, gdje će biti skraćena. Google će po nalogu operatera ove web stranice koristiti te podatke za ocjenu vašeg korištenja web stranice, za sastavljanje izvješća o aktivnosti web stranice i pružanje ostalih usluga u vezi s aktivnostima web stranice i korištenja interneta operateru web stranice. IP adresa koju je Vaš preglednik prenio kao dio Google Analytics-a neće se spojiti s ostalim Google-ovim podacima.

Možete odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki u svom pregledniku; međutim, imajte na umu da ako to učinite, možda nećete moći koristiti punu funkcionalnost ove web stranice. Također možete spriječiti Google da prikuplja podatke generirane kolačićem i povezane s vašim korištenjem web stranice (uključujući vašu IP adresu), kao i da Google obrađuje te podatke preuzimanjem i instaliranjem priključka ili plugin za preglednik koji je dostupan pod sljedećom poveznicom: link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de=en

Možete spriječiti Google Analytics da prikuplja podatke klikom na poveznicu. Kolačić za odjavu (opt-out kolačić) postavljen je kako bi se spriječilo prikupljanje podataka o budućim posjetima ovoj web stranici: Deaktiviraj Google Analytics.

Kolačići

Neke web stranice koriste takozvane kolačiće. Kolačići ne oštećuju vaše računalo i ne sadrže viruse. Kolačići pomažu u tome da naša web stranica bude prihvatljivija za korisnika, učinkovitija i sigurnija. Kolačići su male tekstualne datoteke koje je na vašem računalu pohranio vaš preglednik.
Većina kolačića koje koristimo nazivaju se „privremeni kolačići”. Oni se automatski brišu na kraju vaše posjete. Ostali kolačići ostaju pohranjeni na vašem terminalu dok ih ne izbrišete. Ovi kolačići omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik tijekom vaše sljedeće posjete.
Možete podesiti svoj preglednik tako da budete obaviješteni o postavci kolačića i dopustite kolačiće samo u pojedinačnim slučajevima, odbacite prihvaćanje kolačića za određene slučajeve ili općenito i aktivirate automatsko brisanje kolačića nakon što zatvorite svoj preglednik. Kod deaktiviranja kolačića, funkcionalnost ove web stranice može biti ograničena.